Agrarische industrie & Tuinbouw

Landbouw en veeteelt worden steeds meer geautomatiseerd.
 • In de afgelopen decennia is de behoefte aan agrarische producten sterk toegenomen. Dit vraagt om een efficiëntere bedrijfsvoering, waar de automatisering is belangrijk.
  Door toepassing van nieuwe technologieën en machines kan het productieniveau van land- en tuinbouwbedrijven aanzienlijk worden verhoogd. Daarbij wordt tevens de kwaliteit van de producten verbeterd en worden werkmethoden sterk vereenvoudigd en efficiënter. Een belangrijk segment voor automatisering vormt het voederen en melken van vee. De steeds slimmere machines zorgen ook hier voor een sterk verbeterd rendement.
  AKAPP stroomrailsystemen sluiten hier perfect op aan. Inmiddels hebben over de hele wereld veel agrarische bedrijven automatiseringssystemen toegepast waarbij AKAPP stroomrail zorgt voor een betrouwbare toevoer van de electrische voeding en besturing naar de machines.
 • Multiconductor Het veelzijdige AKAPP 7-polige stroomrailsysteem.
  Compact, betrouwbaar en veilig stroomtoevoersysteem voor kranen, takels, tran
  Lees Meer
  PowerPOZ Het geïntegreerde AKAPP voedings- en positioneringssysteem. Compact, nauwkeurig en veilig voedings- en positioneringssysteem voor kranen, veevoeder- Lees Meer
  Click-Ductor Het betrouwbare AKAPP stroomrailsysteem met voorgemonteerde koperstrips.
  Compact, bedrijfszeker en veilig voedingssysteem voor
  Lees Meer