Akapp-Stemmann op LogiMAT 2024 Stuttgart

Akapp-Stemmann presenteert zich op LogiMAT 2024 Stuttgart

Akapp-Stemmann presenteert zich op LogiMAT 2024 van 19 -21 maart 2024 in Stuttgart, Duitsland. Deze belangrijke beurs is hét internationale handelsevenement voor de logistieke sector, met bijzondere aandacht voor Distributie, Material Handling en Informatie-voorziening. Met name op het gebied van magazijnautomatisering is de beurs interessant.

Op de stand van Akapp-Stemmann zijn nieuwe ontwikkelingen rondom de vlakke stroomrail ‘Pro-Ductor‘ te zien, waaronder een aantal nieuwe stroomafnemers en handige hulpgereedschappen, waarmee de montage van dit systeem nóg sneller en gemakkelijker uit te voeren is.

Bij Pro-Ductor stroomrail zijn de kopergeleiders in de kunststof behuizing ononderbroken, dus over de gehele baanlengte zijn er geen onderbrekingen. Dit heeft vele voordelen, zoals zeer betrouwbare energie- en data-overdracht, laag en constant spanningsverlies, zeer lange levensduur van de koolborstels, weinig onderhoud.

Ook aandacht voor een geheel nieuw ontwikkeld stroomrailsysteem, ‘PowerPOZ‘, waarbij voeding én positionering-data in één systeem geïntegreerd zijn.
‘PowerPOZ’ is speciaal ontwikkeld voor (automatisering van) logistieke processen waarbij beweegbare apparaten, zoals kranen, transportwagens en betonkubels, nauwkeurig, snel en met hoge betrouwbaarheid gepositioneerd moeten worden. Toepasbaar in zowel rechte installaties als in installaties met horizontale en/of verticale bochten.
Toepassing van het ‘PowerPOZ’ voedings- en positioneringssysteem voor uw beweegbare apparaten kan u een aanzienlijke besparing opleveren in de kosten voor aanleg én onderhoud!

Akapp-Stemmann informeert u over:

• Vlakke stroomrail systeem ‘Pro-Ductor‘, speciaal voor automatische hoogbouwmagazijnen.
• De nieuwe stroomrail ‘PowerPOZ‘, met geïntegreerde voeding en positionering.
• Overige stroomrailsystemen zoals ‘Multiconductor‘ en ‘4-Ductor‘ voor kranen, takels, intern transport systemen etc.
• Betrouwbare, flexibele en innovatieve mobiele energietoevoersystemen voor een talloze toepassingen.

Wij verheugen ons op uw bezoek aan Akapp-Stemmann; Hal 1, stand nr. C04.

Voor meer informatie over de LogiMAT klikt u op onderstaande banner.

Akapp-Stemmann PowerPOZ systeem met 5 koperstrips en 2 positioneermagneetstrips 

Sensorwagen voor positionering