In memoriam: Eugène Burgers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

In memoriam: Eugène Burgers 15 juni 2018

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Met groot verdriet moeten wij u meedelen dat onze directeur Eugène Burgers vrijdag, 15 juni jl., op 62-jarige leeftijd is overleden. Met de inzet en het optimisme dat we ook kennen van zijn werk, heeft Eugène gestreden tegen zijn ziekte, maar deze strijd heeft hij niet kunnen winnen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”15px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Eugène trad in september 1994 in dienst van AKAPP als verkoopleider en heeft de laatste 20 jaar leiding gegeven aan het bedrijf. Hij heeft dit gedaan met grote inzet en passie. Hij had hart voor het bedrijf en was betrokken bij de medewerkers.
Eugène heeft in zijn jaren bij AKAPP richting gegeven aan het bedrijfsbeleid en was bij alle veranderingen in de loop van de tijd de stabiele factor. We zijn Eugène zeer dankbaar voor zijn bijdrage aan de groei en ontwikkeling van AKAPP. We zullen hem missen. Onze gedachten en medeleven zijn bij zijn vrouw, zijn dochters, schoonzoons, de kleinkinderen en de verdere familie. Wij wensen hen veel sterkte bij dit grote verlies.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]