Akapp-Stemmann stroomrails op BetonTage 2022 Ulm (Duitsland)

Nieuws

Nieuwe Akapp-Stemmann stroomrail op BetonTage 2022 te Ulm (Duitsland)

Nieuw stroomrailsysteem met geïntegreerde positionering te zien op 66. BetonTage in Ulm

Wabtec Netherlands presenteert zich op de 66. BetonTage dat in het Congress Centrum te Ulm (Duitsland) wordt gehouden van 21 – 23 juni 2022. Dit belangrijke event is het belangrijkste informatie-, inspiratie- en kennisplatform voor de beton- en prefabindustrie., waar experts, industrie-experts, bedrijven en bezoekers kennis met elkaar kunnen maken.

Wabtec Netherlands toont o.a. een geheel nieuw ontwikkeld stroomrailsysteem, ‘PowerPOZ‘, waarbij voeding én positionering-data in één systeem geïntegreerd zijn. In onze stand tonen wij tonen u graag hoe het werkt en adviseren u nader over alle mogelijkheden.

‘PowerPOZ’ is speciaal ontwikkeld voor (automatisering van) logistieke processen waarbij beweegbare apparaten, zoals betonkubels, kranen, transportwagens etc. , nauwkeurig, snel en met hoge betrouwbaarheid gepositioneerd moeten worden. Toepasbaar in zowel rechte installaties als in installaties met horizontale en/of verticale bochten.

De kenmerkende ononderbroken koperstrips en zeer effectieve stof- en vochtafdichting maken dat dit systeem ook onder extreme omstandigheden uitstekend kan functioneren, zoals bijvoorbeeld in de beton-industrie.

Toepassing van het ‘PowerPOZ’ voedings- en positioneringssysteem voor uw beweegbare apparaten kan u een aanzienlijke besparing opleveren in de kosten voor aanleg én onderhoud!

Graag begroeten wij u in onze Akapp-Stemmann-stand, nr. 32.

Download hier de documentatie PowerPOZ stroomrailsysteem.

Wabtec Netherlands informeert u graag nader over de Akapp-Stemmann producten:

  • PowerPOZ‘ stroomrailsysteem, de nieuwe stroomrail met voeding én positionering in één behuizing
  • Meerpolige stroomrailsystemen voor hoge capaciteiten, geschikt voor zware toepassingen, waaronder zeer stoffige of vochtige bedrijfsomstandigheden, zoals ‘Multiconductor
  • Veerkabelhaspels serie ‘AV‘, voor voeding en besturing voor beweegbare apparaten zowel binnen als buiten. Sleepringen voor zowel hoge stroomsterkten als data-overdracht.
  • Betrouwbare, flexibele en innovatieve mobiele energietoevoersystemen voor een grote verscheidenheid van toepassingen die de efficiency en productiviteit laten stijgen!

Voor meer informatie over dit event gaat u naar de website van de 66. BetonTage: www.betontage.de