CeMAT 2011 succesvol afgesloten

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

CeMAT 2011 succesvol afgesloten maandag 09 mei 2011

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”event-news” width=”2/3″][vc_column_text]AKAPP-STEMMANN was aanwezig op de beurs CeMAT in Hannover, die van 2 t/m 6 mei 2011 werd gehouden.

Veel belangstelling ging uit naar onze 10-polige vlakke stroomrail, die speciaal voor automatische hoogbouwmagazijnen is ontwikkeld. Het 10-polige systeem is een uitbreiding op de reeds vele jaren succesvol toegepaste 7-polige uitvoering. Door uitbreiding met 3 koperstripkanalen kunnen stroomsterkten tot 400A worden toegepast, waarbij ook de mogelijkheid tot het toepassen van koperstrips voor besturingen blijft behouden.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”event-news-right” width=”1/3″][vc_column_text]mlt_200_200_cm11_logo_inv-col[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”event-news” width=”2/3″][vc_column_text]Ook onze demo-opstelling van de speciale ‘Maststroomrail’ had de interesse van vele bezoekers. Deze eveneens vlakke stroomrail wordt toegepast op zowel kleinere magazijnkranen (mini loads) als op grote magazijnkranen van automatische hoogbouwmagazijnen.

De verticaal gemonteerde vlakke stroomrail met stootvrije koperstrips en zelfcentrerende stroomafnemer met wielgeleiding is speciaal voor hoogdynamische magazijnen (hoge snelheden, lange levensduur, weing onderhoud, geen koperslijtage) ontwikkeld.

De CeMAT beurs trok 58.000 bezoekers. De overgrote meerderheid kwam volgens Deutsche Messe AG, uit Europa. Daarna kwamen Azië (11 procent) en Amerika (7 procent). De meerderheid van de bezoekers was afkomstig uit Duitsland, gevolgd door Nederland, Zweden, België, Oostenrijk, Denemarken, Tsjechië, Polen, Spanje, Italië, Frankrijk, Groot-Brittannië en Zwitserland.

Er waren maar liefst 1.000 innovaties te zien en de buitenlandse deelname was groter dan ooit. Voorts bleek er een stijgende lijn in de aanwezigheid van inkoopbevoegde professionals die de beurs bezochten.

CeMAT 2011 trok 1.084 exposerende bedrijven uit 38 verschillende landen, waaronder 548 – ongeveer de helft van alle exposanten – uit het buitenland.

Ook AKAPP-STEMMANN kan CeMAT 2011 met een positief resultaat afsluiten.

De volgende CeMAT beurs wordt in van 19 – 23 mei 2014 gehouden.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”event-news-right” width=”1/3″][vc_column_text]mlt_190_284_DSCF0774_kl[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]