Brochure AKAPP Festoensystemen in het Russisch beschikbaar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Brochure AKAPP Festoensystemen in het Russisch beschikbaar maandag 15 oktober 2012

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”event-news” width=”2/3″][vc_column_text]Brochures van AKAPP festoensystemen zijn nu ook beschikbaar in het Russisch.

De toenemende belangstelling voor AKAPP producten in de Russisch sprekende markten hebben ertoe geleid dat de documentatie ervan ook beschikbaar is in het Russisch.

Naast o.a. stroomrailsystemen, waarvan al eerder Russische documentatie verscheen, exporteert AKAPP al vele jaren festoensystemen naar deze landen. Door deze brochures in de eigen taal uit te brengen, kunnen de wederverkopers in de regio hun klanten nog beter bedienen.

Voor meer info of beschikbare documentaties kunt u onze downloadsectie bezoeken of contact met ons opnemen.[/vc_column_text][vc_column_text]mlt_454_640_Doc_Fest_Russ[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”event-news-right” width=”1/3″][vc_column_text]mlt_200_200_Doc_Fest_Russ[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]