AKAPP website in 27 extra talen leesbaar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

AKAPP website in 27 extra talen leesbaar maandag 21 januari 2013

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”event-news” width=”2/3″][vc_column_text]

De AKAPP website is nu in maar liefst 31 talen leesbaar. Via de link ‘Translate’ kunnen er direct vertalingen in 27 extra talen worden opgevraagd.

De website was al geruime tijd in het Nederlands, Engels, Duits en Frans te lezen. Door toepassing van een vertaalmodule, die rechts bovenaan via de link ‘Translate’ naast de wereldbol kan worden ingeschakeld, kan de bezoeker de verlangde taal selecteren. De gehele site-inhoud wordt dan direct vertaald.

Dit is een groot voordeel voor iedereen die minder bekend is met de 4 talen waarin de site standaard is vertaald. Hierdoor kunnen bepaalde begrippen meer duidelijk worden gemaakt in de ‘eigen’ landstaal. Het is niet uitgesloten dat er in de toekomst nog talen aan de module worden toegevoegd.

Zie ook onderstaande tabel.

Translate table
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”event-news-right” width=”1/3″][vc_column_text]mlt_200_200_Translate[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Translate_tabel[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]