AKAPP-STEMMANN verhuist naar nieuwe locatie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

AKAPP-STEMMANN verhuist naar nieuwe locatie donderdag 24 april 2014

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”event-news” width=”2/3″][vc_column_text]In oktober 2014 (onder voorbehoud) zal AKAPP-STEMMANN verhuizen van Barneveld naar Ede. In Ede wordt op dit moment een geheel nieuw pand gebouwd, met kantoor en aangebouwd magazijn. Geografisch gezien is het slechts een stap van ongeveer 25 km, maar het nieuwe gebouw zal veel meer ruimte bieden aan kantoren, magazijn en productie. Het is duidelijk dat de groei van AKAPP-STEMMANN dit noodzakelijk maakt, zodat we onze klanten ook in de toekomst op de best mogelijke wijze kunnen blijven bedienen!

De afbeeldingen laten een impressie zien van het nieuwe pand en tevens de status van de bouwwerkzaamheden op 24 april 2014.

In de komende maanden zult u hierover nadere informatie kunnen lezen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”event-news-right” width=”1/3″][vc_column_text]mlt_200_200_AKAPP-News-n[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Impression_AKAPP_building_01

mlt_558_188_AKAPP_building[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]