Akapp-Stemmann stroomrails op Beton Event 2022 Rotterdam

Nieuws

Nieuwe Akapp-Stemmann stroomrail op Beton Event 2022 te Rotterdam

Nieuw stroomrailsysteem met geïntegreerde positionering te zien op Beton Event Rotterdam

Wabtec Netherlands presenteerde zich op het Beton Event dat in de Van Nelle fabriek te Rotterdam werd gehouden op 14 juni 2022. Dit belangrijke event is dé ontmoetingsplaats voor professionals in de  beton(-bouw)sector, waar bedrijven en bezoekers kennis met elkaar kunnen maken.

Wabtec Netherlands toonde o.a. een geheel nieuw ontwikkeld stroomrailsysteem, ‘PowerPOZ‘, waarbij voeding én positionering-data in één systeem geïntegreerd zijn. In onze stand was er veel belangstelling tijdens de demonstraties over de werking van dit systeem.

‘PowerPOZ’ is speciaal ontwikkeld voor (automatisering van) logistieke processen waarbij beweegbare apparaten, zoals betonkubels, kranen, transportwagens etc. , nauwkeurig, snel en met hoge betrouwbaarheid gepositioneerd moeten worden. Toepasbaar in zowel rechte installaties als in installaties met horizontale en/of verticale bochten.

De kenmerkende ononderbroken koperstrips en zeer effectieve stof- en vochtafdichting maken dat dit systeem ook onder extreme omstandigheden uitstekend kan functioneren, zoals bijvoorbeeld in de beton-industrie.

Toepassing van het ‘PowerPOZ’ voedings- en positioneringssysteem voor uw beweegbare apparaten kan u een aanzienlijke besparing opleveren in de kosten voor aanleg én onderhoud!

Wij danken u voor uw bezoek aan onze stand en hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen begroeten!

Download hier de documentatie PowerPOZ stroomrailsysteem.

Wabtec Netherlands informeert u graag nader over de Akapp-Stemmann producten:

  • PowerPOZ‘ stroomrailsysteen, de nieuwe stroomrail met voeding én positionering in één behuizing
  • Meerpolige stroomrailsystemen voor hoge capaciteiten, geschikt voor zware toepassingen, waaronder zeer stoffige of vochtige bedrijfsomstandigheden, zoals ‘Multiconductor
  • Veerkabelhaspels serie ‘AV‘, voor voeding en besturing voor beweegbare apparaten zowel binnen als buiten. Sleepringen voor zowel hoge stroomsterkten als data-overdracht.
  • Betrouwbare, flexibele en innovatieve mobiele energietoevoersystemen voor een grote verscheidenheid van toepassingen die de efficiency en productiviteit laten stijgen!

Voor meer informatie over dit event gaat u naar de website van de Betonvereniging: www.betonevent.nl