Akapp-Stemmann op LogiMAT 2022 Stuttgart

Nieuws

Akapp-Stemmann succesvol op LogiMAT 2022 Stuttgart

Akapp-Stemmann presenteerde zich succesvol op LogiMAT 2022 van 31 mei -2 juni 2022 in Stuttgart, Duitsland. Deze belangrijke beurs is hét internationale handelsevenement voor de logistieke sector, met bijzondere aandacht voor Distributie, Material Handling en Informatie-voorziening. Met name op het gebied van magazijnautomatisering is de beurs interessant.
Op de stand van Akapp-Stemmann waren nieuwe ontwikkelingen rondom de vlakke stroomrail ‘Pro-Ductor’ te zien, waaronder een aantal nieuwe stroomafnemers en handige hulpgereedschappen, waarmee de montage van dit systeem nóg sneller en gemakkelijker uit te voeren is.
Ook aandacht voor een geheel nieuw ontwikkeld stroomrailsysteem, ‘PowerPOZ‘, waarbij voeding én positionering-data in één systeem geïntegreerd zijn.
‘PowerPOZ’ is speciaal ontwikkeld voor (automatisering van) logistieke processen waarbij beweegbare apparaten, zoals kranen, transportwagens en betonkubels, nauwkeurig, snel en met hoge betrouwbaarheid gepositioneerd moeten worden. Toepasbaar in zowel rechte installaties als in installaties met horizontale en/of verticale bochten.
Toepassing van het ‘PowerPOZ’ voedings- en positioneringssysteem voor uw beweegbare apparaten kan u een aanzienlijke besparing opleveren in de kosten voor aanleg én onderhoud!

Akapp-Stemmann informeerde u over:

  • Vlakke stroomrail systeem ‘Pro-Ductor‘, speciaal voor automatische hoogbouwmagazijnen.
  • De nieuwe stroomrail ‘PowerPOZ‘, met geïntegreerde voeding en positionering.
  • Overige stroomrailsystemen zoals ‘Multiconductor‘ en ‘4-Ductor‘ voor kranen, takels, intern transport systemen etc.
  • Betrouwbare, flexibele en innovatieve mobiele energietoevoersystemen voor een talloze toepassingen.

Dank voor uw bezoek aan Akapp-Stemmann; wij zien u graag de volgende keer terug!

 

Download de documentatie over PowerPOZ

 

Meer informatie over de LogiMAT vindt u hier: Logimat Stuttgart