AKAPP-STEMMANN op CeMAT 2016 Hannover

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

AKAPP-STEMMANN op CeMAT 2016 Hannover maandag 04 april 2016

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”event-news” width=”2/3″][vc_column_text]AKAPP-STEMMANN is aanwezig op de beurs CeMAT in Hannover, die van 31 mei t/m 3 juni 2016 wordt gehouden.

Op deze beurs kunt u o.a. naast onze 7- en 10-polige vlakke stroomrail ook de 4-polige uitvoering zien, die speciaal voor automatische hoogbouwmagazijnen is ontwikkeld. Het 10-polige systeem is een uitbreiding op de reeds vele jaren succesvol toegepaste 7-polige uitvoering. Door uitbreiding met 3 koperstripkanalen kunnen stroomsterkten tot 400A worden toegepast, waarbij ook de mogelijkheid tot het toepassen van koperstrips voor besturingen blijft behouden. De 4-polige variant biedt het voordeel van een zo compact mogelijk stroomrailsysteem, dat toepasbaar is wanneer alleen de voeding via de stroomrail moet worden overgebracht. In onze stand vertellen wij u er graag meer over.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”event-news-right” width=”1/3″][vc_column_text]mlt_200_200_cm_logo_col_70x70px[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”15px”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”event-news” width=”2/3″][vc_column_text]Tevens aandacht voor onze speciale ‘Maststroomrail’. Deze eveneens vlakke stroomrail wordt toegepast op zowel kleinere magazijnkranen (mini loads) als op grote magazijnkranen van automatische hoogbouwmagazijnen.

De verticaal gemonteerde vlakke stroomrail met stootvrije koperstrips en zelfcentrerende stroomafnemer met wielgeleiding is speciaal voor hoogdynamische magazijnen (hoge snelheden, lange levensduur, weing onderhoud, geen koperslijtage) ontwikkeld.

U ziet het in onze stand in Hal 27. Standnummer J65.

Wij begroeten u graag![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”event-news-right” width=”1/3″][vc_column_text]mlt_190_284_DSCF0774_kl[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]