4-polig vlak stroomrailsysteem PR4 voor magazijnen geïntroduceerd

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

4-polig vlak stroomrailsysteem PR4 voor magazijnen geïntroduceerd vrijdag 13 april 2012

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”event-news” width=”2/3″][vc_column_text]De nieuwe vlakke stroomrail, type Pro-Ductor PR4, is onder grote belangstelling tijdens de beurs LogiMAT2012 in Duitsland geïntroduceerd.

Naast deze 4-polige versie waren er al 7-polige (PR7) en 10-polige (PR10) uitvoeringen op de markt, die reeds succesvol in talloze applicaties worden toegepast. In veel gevallen gaat het hierbij om automatische hoogbouwmagazijnen.

De nieuwe 4-polige uitvoering heeft als belangrijkste voordelen dat de rail veel compacter is doordat de behuizing slechts 4 koperkanalen telt en dus minder ruimte vraagt. PR4 is daarom ook goedkoper ten opzichte van de typen met 7 of 10 koperkanalen.

De gebruiker heeft nu dus de mogelijkheid om de behoefte aan het aantal koperkanalen optimaal af te stemmen. In gevallen waarbij alleen de voeding via de stroomrail aangebracht moet worden is dit de ideale oplossing!

Voor meer info kunt u onze documentatie raadplegen of contact met ons opnemen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”event-news-right” width=”1/3″][vc_column_text]mlt_200_200_PR4SP4[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]