TuinbouwMulticonductor

Multiconductor

Het veelzijdige AKAPP 7-polige stroomrailsysteem.

Compact, betrouwbaar en veilig stroomtoevoersysteem voor kranen, takels, transportwagens, automatische magazijnen etc.
Wereldwijd worden installaties toegepast, zowel binnen als buiten, bij hoge en lage temperaturen en onder extreme (weer-) condities.
De unieke dubbelzijdige flexibele rubber afdichting biedt bescherming tegen stoffige, vochtige en corrosieve omgevingen.


Kabels voor besturingen

Kabels voor besturingen

AKAPP heeft een omvangrijk programma hoog-flexibele kabels, speciaal ontwikkeld voor toepassing als besturingskabel. Deze kabels hebben een zeer compacte bouwwijze en kunnen, door de hoge flexibiliteit, ook worden gebruikt voor beweegbare applicaties, bijvoorbeeld kabelrupsen of festoensystemen.

Wij adviseren u daarom om bij applicaties met besturingskabels bijvoorbeeld onze speciale kabels typen ÖPVC met PVC buitenmantel toe te passen. Het is raadzaam voor beweegbare toepassingen onze verkoopafdeling om nader advies te vragen.


Kabels (vlak) voor festoen

Kabels (vlak) voor festoen

AKAPP heeft een omvangrijk programma hoog-flexibele kabels, speciaal ontwikkeld voor toepassing in festoensystemen (kabelkat). Hieraan worden zeer hoge mechanische eisen gesteld vanwege de voortdurende buig- en strekbeweging en de op de kabel uitgeoefende trekkracht tijdens de beweging van het verrijdbare apparaat.

Wij adviseren u daarom om bij applicaties met festoensystemen onze speciale vlakkabels type NGFLGÖU toe te passen. Deze kabels zijn voorzien van een neopreen buitenmantel. Vraag onze verkoopafdeling voor nader advies.