Intern transportMulticonductor

Multiconductor

Het veelzijdige AKAPP 7-polige stroomrailsysteem.

Compact, betrouwbaar en veilig stroomtoevoersysteem voor kranen, takels, transportwagens, automatische magazijnen etc.
Wereldwijd worden installaties toegepast, zowel binnen als buiten, bij hoge en lage temperaturen en onder extreme (weer-) condities.
De unieke dubbelzijdige flexibele rubber afdichting biedt bescherming tegen stoffige, vochtige en corrosieve omgevingen.


4-Ductor

4-Ductor

De economische AKAPP 4-polige stroomrail.

Compact, betrouwbaar en veilig stroomtoevoersysteem voor kranen, takels, monorail systemen, transportbanden etc.
Het basisontwerp van AKAPP 4-Ductor is een behuizing, waarin 4 kanalen zijn aangebracht ten behoeve van vlakke, ononderbroken koperen geleiders zonder verbindingen.
Dankzij dit unieke ontwerp biedt dit systeem unieke voordelen, waarvan onderstaand een aantal is vermeld.


Click-Ductor

Click-Ductor

Het betrouwbare AKAPP stroomrailsysteem met voorgemonteerde koperstrips.

Compact, bedrijfszeker en veilig voedingssysteem voor kranen, takels, monorail systemen, transportbanden enz.
AKAPP Click-Ductor heeft een kunststof behuizing met 4 of 7 koperkanalen, waarin koperstrips zijn aangebracht. De capaciteit en het aantal ervan hangt af van het gekozen type. Standaard lengtes van de railsegmenten zijn 3 meter en 4 meter. Zeer snelle montage door de speciaal ontworpen koperklem en kunststof verbindingsmof. AKAPP Click-Ductor kan zowel binnen als buiten worden toegepast in talloze toepassingen. 


Pro-Ductor

Pro-Ductor

Het vlakke stroomrailsysteem, met unieke eigenschappen!

Compact, betrouwbaar en veilig voedingssysteem, speciaal ontworpen voor automatische magazijnen.
Beschikbaar in een 4-polig, 7-polig en een 10-polig systeem. Alle systemen bieden de mogelijkheid om koper geleiders zonder onderbrekingen en in de benodigde combinatie van capaciteiten toe te passen.
Het 10-polige systeem biedt het voordeel dat parallel geschakelde geleiders kunnen worden toegepast om de capaciteit te verdubbelen (tot 400A!) plus daarbij ook geleiders ten behoeve van stuurstroom.


Festoensystemen

Festoensystemen

Effectieve en economische systemen voor het transport van uw kabels en slangen!

AKAPP festoensystemen (ook wel kabelkatsystemen genoemd) bieden een veilige, effectieve en economische methode voor het voeden van kranen, takels en overige bewegende railgebonden machines. Het 'modulaire' principle biedt een grote veelzijdigheid en eenvoudige installatie.


Kabels voor besturingen

Kabels voor besturingen

AKAPP heeft een omvangrijk programma hoog-flexibele kabels, speciaal ontwikkeld voor toepassing als besturingskabel. Deze kabels hebben een zeer compacte bouwwijze en kunnen, door de hoge flexibiliteit, ook worden gebruikt voor beweegbare applicaties, bijvoorbeeld kabelrupsen of festoensystemen.

Wij adviseren u daarom om bij applicaties met besturingskabels bijvoorbeeld onze speciale kabels typen ÖPVC met PVC buitenmantel toe te passen. Het is raadzaam voor beweegbare toepassingen onze verkoopafdeling om nader advies te vragen.


Kabels (vlak) voor festoen

Kabels (vlak) voor festoen

AKAPP heeft een omvangrijk programma hoog-flexibele kabels, speciaal ontwikkeld voor toepassing in festoensystemen (kabelkat). Hieraan worden zeer hoge mechanische eisen gesteld vanwege de voortdurende buig- en strekbeweging en de op de kabel uitgeoefende trekkracht tijdens de beweging van het verrijdbare apparaat.

Wij adviseren u daarom om bij applicaties met festoensystemen onze speciale vlakkabels type NGFLGÖU toe te passen. Deze kabels zijn voorzien van een neopreen buitenmantel. Vraag onze verkoopafdeling voor nader advies.