Kabels voor besturingen

Kabels voor besturingen

AKAPP heeft een omvangrijk programma hoog-flexibele kabels, speciaal ontwikkeld voor toepassing als besturingskabel. Deze kabels hebben een zeer compacte bouwwijze en kunnen, door de hoge flexibiliteit, ook worden gebruikt voor beweegbare applicaties, bijvoorbeeld kabelrupsen of festoensystemen.

Wij adviseren u daarom om bij applicaties met besturingskabels bijvoorbeeld onze speciale kabels typen ÖPVC met PVC buitenmantel toe te passen. Het is raadzaam voor beweegbare toepassingen onze verkoopafdeling om nader advies te vragen.

Welke van deze voordelen zijn belangrijk voor u?

Groot toepassings-gebiedÖPVC-kabels kunnen zowel in droge als in vochtige omgeving gebruikt worden, binnen en buiten. Bij gebruik in buiten-opstelling is UV-bescherming noodzakelijk. De kabels mogen niet onder de grond worden toegepast.
Uitermate flexibelÖPVC kabels zijn speciaal ontwikkeld voor zowel vaste als beweegbare toepassingen en bezitten daardoor een hoge flexibiliteit. Buigradius tot 4x kabeldiameter is mogelijk bij niet- bewegende toepassingen en tot 15x kabeldiameter bij bewegende toepassingen. *)
Compacte opbouwRelatief kleine buitendiameter en laag gewicht.
RobuustVoorzien van vlies tussen de aders en de buitenmantel
Temperatuurbereik *)Omgevingstemperatuur -30 °C / +80 °C (niet bewegend);
-5 °C / +70 °C (bewegend). Adertemperatuur max. 70 °C.
Chemische bestendigheidGoed bestand tegen zuren, logen en vele oliën.
Talloze typen leverbaarEr is een groot aantal beschikbare typen ÖPVC kabels, voor vrijwel elke toepassing. Leverbaar zowel zonder als met koperafscherming.
VeiligGetest met proefspanning van 4 kV

 

*) Afhankelijk van het type kabel. Vraag onze Verkoopafdeling om nadere informatie.

Download volledige brochure

  • Toepassingsgebieden

  • Kabelrupsen

    Kabelrupsen