Festoensystemen

Festoensystemen

Effectieve en economische systemen voor het transport van uw kabels en slangen!

AKAPP festoensystemen (ook wel kabelkatsystemen genoemd) bieden een veilige, effectieve en economische methode voor het voeden van kranen, takels en overige bewegende railgebonden machines. Het 'modulaire' principle biedt een grote veelzijdigheid en eenvoudige installatie.

Welke van deze voordelen zijn belangrijk voor u?

Optimale bedrijfszekerheidDoor de solide constructie en de doeltreffende vormgeving is elke AKAPP Festoeninstallatie zeer betrouwbaar en bedrijfszeker.
Lange levensduur van kabels en slangenDoor de perfecte werking van het systeem is de slijtage aan kabels en slangen minimaal. Ook hierdoor wordt uitval van de installatie voorkomen.
Veiligheid op de werkplekUw kabels en slangen zijn overzichtelijk opgehangen, waardoor deze geen gevaarlijke situaties op de werkplek veroorzaken.
Eenvoudige en snelle montageAlle componenten zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor elk systeem op snelle en efficënte wijze te installeren is. Ook het wijzigen van een bestaand systeem is in de meeste gevallen goed realiseerbaar.
Minimum aan onderhoudAKAPP C-profiel voorkomt hinderlijke vuilafzetting op de rechte loopvlakken.
Solide constructieAlle componenten van een AKAPP Festoensysteem zijn berekend op hun taak. Onze AKAPP bieden in overleg met u het meest geschikte festoensysteem voor uw toepassing aan.
Stootvrije profielverbindingenTijdens de montage kunnen de rail-uiteinden exact uitgelijnd worden d.m.v. de stelbouten. De railwagens lopen hierdoor perfect in de looprails.

 

Download brochure AKAPP Festoensystemen hier!

 

  • Toepassingsgebieden

  • Waterzuiveringsinstallatie

    Waterzuiveringsinstallatie

  • Havenbedrijf

    Havenbedrijf