4-Ductor

4-Ductor

De economische AKAPP 4-polige stroomrail.

Compact, betrouwbaar en veilig stroomtoevoersysteem voor kranen, takels, monorail systemen, transportbanden etc.
Het basisontwerp van AKAPP 4-Ductor is een behuizing, waarin 4 kanalen zijn aangebracht ten behoeve van vlakke, ononderbroken koperen geleiders zonder verbindingen.
Dankzij dit unieke ontwerp biedt dit systeem unieke voordelen, waarvan onderstaand een aantal is vermeld.

Welke van deze voordelen zijn belangrijk voor u?

Ononderbroken stroomgeleidersDe vlakke koperstrips worden vanaf rollen tot grote lengten gemakkelijk in de reeds opgehangen railkokers getrokken, zonder verbindingen in de geleiders.
Uitzonderlijk lange levensduur van de koolborstelsDoor het ontbreken van stootverbindingen in de stroomgeleiders slijten de koolborstels minimaal. Dit resulteert in een storingvrije werking van het voedingssyteem.
Uitstekende prijs/kwaliteit-verhoudingDankzij het concept van de ononderbroken geleiders en de toepassing van hoogwaardige materialen is 4-Ductor een probleemloos voedingssysteem voor een gunstige prijs.
Baanlengten onbeperktOok zeer grote baanlengten zijn probleemloos realiseerbaar, eventueel door toepassing van expansie-verbindingsmoffen. Dit geldt ook voor buiteninstallaties.
Eenvoudige en snelle montageDoor het geringe gewicht van de kunststof kokers, de koperstrips zonder verbindingen en de efficiënte vormgeving van andere onderdelen van het systeem (bv. de zelfklemmende verbindingsmoffen) is montage van AKAPP 4-Ductor snel en gemakkelijk.
Spanningsverlies minimaalDoor toepassing van bandvormige geleiders zonder extra weerstand veroorzakende verbindingen blijft het spanningsverlies altijd constant en minimaal. Daardoor ontstaat ook later geen toeneming van spanningsverlies als gevolg van corroderende of losrakende verbindingen.e.d.
Grote mechanische sterkteDe kunststof railkokers zijn bijzonder buig-, trek- en slagvast. De metalen verbindingsmoffen en ophangbeugels zijn ruim berekend op alle voorkomende belastingen.
Hoge stroomsterktenIn de ruim bemeten koperstripkanalen kunnen koperstrips met verschillende doorsneden getrokken worden. Standaard tot 160A. Ook voor hogere stroomsterkten levert AKAPP stroomrailsystemen, b.v. AKAPP Multiconductor
CCC CertificatieAKAPP 4-Ductor heeft een CCC Certificatie, afgegeven door The China Quality Certification Centre.

 

Download brochure AKAPP 4-DuctorOn line vragenlijst invullen

 

 • Toepassingsgebieden

 • Bovenloopkraan in productiehal

  Bovenloopkraan in productiehal

 • Bovenloopkraan met schakelkast

  Bovenloopkraan met schakelkast

 • Kraan bij productie glasplaten

  Kraan bij productie glasplaten

 • Detail stroomafnemer met meenemer

  Detail stroomafnemer met meenemer